Alles wat je moet weten

Deze vruchtenmix heeft alles om een goed humeur te krijgen! Banaan, goudsbloesem, papaja, mango, rozenblaadjes, abrikoos, en korenbloemen. Een ware explosie in je glas van geur, smaak en kleur.

Bonne Humeur

Bonne Humeur is samengesteld door onze theekenners met als doel de drinker een goed humeur te geven. De natuurlijke aardbei en vanille aroma’s zorgen voor een kalmerende geur. Ook bestaat de blend uit Biologische vruchten zoals appel, abrikoos en framboos. Dit samen met de Cafeïnevrije rooibos zorgen voor een smaakvol geheel. Ideaal om s’avonds net voor bedtijd te drinken of van te genieten tijdens je rustmomentjes door de dag!

Bestellen

Zetadvies

Deze thee bestaat uit gedroogde vruchten. Hierdoor kan je hem lekker lang laten trekken zodat alle smaken opgenomen worden in je water. Het team van SomeTea raad daarom aan om hem ongeveer 10 minuutjes te laten trekken.

10 minuten

Ingrediënten

Appel, rooibos naturel, hibiscus, rozenbottel, sinaasappelschillen, venkel, natuurlijk aroma, goudsbloem, framboos, aardbei, bourbon vanille, abrikoos honing. Gecertificeerd biologisch

Informatie

Deze thee is verzameld uit gecertificeerd biologische teelt.

Cafeïnevrij

Landen van herkomst: Duitsland, Zuid-Afrika & Nederland

Bonne Humeur bestellen?

Klik de link hieronder om ook thuis goed humeur te kunnen drinken! Al vanaf €4.00.- ligt deze exclusieve thee bij jou thuis en help jij de imkers van Nederland!

Bestellen