RVS theezeefje met lekbak

Dit RVS theezeefje is ons best verkopende model. Simpel. Roest vrij. Vaatwasser bestendig. Wat wil men nog meer?

Theeknijper

Deze theeklem is makkelijk in je glas of theepot te zetten waardoor je de thee goed kunt zetten. Het zeefje is te openen door het handvat in te knijpen. Sluit automatisch.

Viva Scandinavia Infusion

Dit mooie glazen zeefje combineert gemak met stijl. Echt Scandinavisch design maakt dit tot een van onze mooiste zeefjes. Het glas is broscilaat. De sluiting en lekbak zijn van siliconen. Makkelijk schoon te maken. Vaatwasser bestendig.

Arelo theezakjes 100 stuks

ARELO papieren theefilters zijn ideaal voor het gebruik van losse thee, kruiden en fruitmelanges. De zakjes zijn ongebleekt en biologisch afbreekbaar. Geschikt voor een glas of kop thee.

Houten theezeefje met lekbak

Dit theezeefje kenmerkt zich door het unieke design met houten handvat. Geschikt voor het zetten van een kopje losse thee. Makkelijk in gebruik.

VIVA Drijvend thee-ei

Zoals de naam al doet vermoeden, is Infusion ontworpen om het beste uit het blad te halen. Met verschillende lijnen zijn onze theepotten gemaakt van helder, mondgeblazen glas of van glad porselein. In elke pot zit een moderne roestvrijstalen infuser. Wil je niet een hele pot thee zetten dan is dit drijvend thee-ei onmisbaar en makkelijk in gebruik. In een breed scala aan kleuren beschikbaar dus voor ieder wat wils.