Begin SomeTea

SomeTea is opgericht in 2017 met een missie: “Thee en de manier hoe we thee drinken verbeteren” De oprichters Pim de Rijke en Teun Holtman hadden altijd al affiniteit met de horeca, beleving en thee. Tijdens hun studie zijn ze elkaar tegengekomen en hard aan het werk gegaan met het idee Hoe kunnen we de theebeleving verbeteren!

Al snel kwamen de belangrijkste zaken voor het thee-koppel naar voren: Eerlijk, Duurzaam, Beleven, Ontspannen, Gezond, Uniek

De mannen van SomeTea gingen met deze kernwaardes aan de slag. Hebben een onderzoek gedaan naar thee over heel de wereld, connecties gelegd en zijn gaan proeven. Na met verschillende thee-sommeliers, -liefhebbers en -fanaten gesproken te hebben is het testen begonnen. Na een half jaar soms succesvol, soms onsuccesvol te experimenteren kwam het “Eureka”-moment.

Het thee kristal was uitgevonden dankzij een samenwerking tussen Pim zijn cross-industry thinking en Teun zijn achtergrond in de toegepaste Biologie. Nu 2 jaar later zijn de heren klaar om de markt wakker te schudden met een nieuwe manier van theedrinken! Met SomeTea’s theekristallen!