Blog Theebloemen versus Theekristallen: Waarom SomeTea’s Theekristallen de Betere Keuze Zijn

Theebloemen en theekristallen zijn beide populaire manieren om van een heerlijke kop thee te genieten. Maar wist je dat theekristallen van SomeTea een betere keuze zijn dan theebloemen? In dit artikel leggen we uit waarom je beter kunt kiezen voor theekristallen en waarom theebloemen mogelijk schadelijk kunnen zijn. Laten we beginnen!

theebloemen

De problemen met theebloemen

Chemische stoffen in theebloemen

Theebloemen zijn prachtig om te zien, maar helaas zitten ze vaak vol chemicaliën. Dit komt door het productieproces en de gebruikte materialen. Deze chemicaliën kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid en het milieu. Daarom is het belangrijk om te weten wat er in je thee zit.

Gebrek aan EU-keuring voor theebloemen

De Europese Unie stelt hoge eisen aan voedingsmiddelen, waaronder thee. Helaas voldoen veel theebloemen niet aan deze eisen. Ze worden vaak geïmporteerd uit landen met minder strenge regels en controles. Dit betekent dat je mogelijk een product koopt dat niet veilig is voor consumptie. Een goede reden om voor een alternatief te kiezen, zoals theekristallen van SomeTea!

Voordelen van SomeTea’s theekristallen

Gezondheid en kwaliteit

SomeTea’s theekristallen zijn gemaakt van verse, biologisch geteelde kruiden. Dit betekent dat je zeker weet dat je een gezonde en smakelijke thee drinkt. Bovendien gebruiken we Nederlandse honing, die goed is voor jou en de bijen. Zo geniet je niet alleen van een heerlijke kop thee, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij SomeTea. Onze theekristallen worden verpakt met 12 keer minder karton dan traditionele theemerken. Hierdoor vermindert het kartonafval aanzienlijk. Als iedereen in Nederland zou overstappen op SomeTea, zou dit maar liefst 13 miljoen kilo kartonafval per jaar schelen!

Betaalbaarheid

SomeTea’s theekristallen zijn niet alleen goed voor het milieu en je gezondheid, maar ook voor je portemonnee. Voor slechts €0,39 heb je al een theekristal, waarmee je makkelijk een halve liter thee zet. Dit is vaak goedkoper dan theezakjes of losse thee uit de supermarkt. Zo zie je maar: duurzaamheid hoeft helemaal niet duur te zijn!

Of probeer het kennismakingspakket!

Geniet van de unieke smaken van SomeTea’s theekristallen met ons speciale brievenbus theepakket. Dit pakket bevat drie van onze populairste smaken, goed voor maar liefst 15 liter heerlijke thee! En het mooiste? Het past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn voor de bezorging.

Conclusie

Nu we de problemen met theebloemen en de voordelen van SomeTea’s theekristallen hebben besproken, is het duidelijk dat theekristallen de betere keuze zijn. Hier is een overzicht van de voor- en nadelen van beide opties:

Theebloemen:

 • Nadeel: Mogelijk vol chemicaliën, schadelijk voor de gezondheid en het milieu
 • Nadeel: Geen EU-keuring, minder strenge controles en regelgeving

SomeTea’s theekristallen Voordelen:

 • Gezond en smakelijk door verse, biologisch geteelde kruiden
 • Duurzaam, met minder kartonafval en steun aan de bijenteelt
 • Betaalbaar, vaak goedkoper dan theezakjes of losse thee uit de supermarkt

Kies dus voor SomeTea’s theekristallen om te genieten van een heerlijke, gezonde, duurzame en betaalbare kop thee. Help jezelf, het milieu, de bijen en natuurlijk ook ons bij SomeTea!

Bedankt voor het lezen! Wil je zelf de theekristallen van SomeTea proberen? Bezoek dan onze website en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Tot slot

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om een weloverwogen keuze te maken tussen theebloemen en theekristallen. Met SomeTea’s theekristallen kies je voor een gezond, duurzaam en betaalbaar alternatief dat goed is voor jou en de wereld om je heen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze theekristallen en wil je ze zelf ervaren? Bezoek dan onze website en ontdek ons assortiment. Vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste producten, tips en aanbiedingen.

Proost op jouw gezondheid en die van de planeet met SomeTea’s theekristallen! Wij wensen je veel plezier met het ontdekken en genieten van onze heerlijke thee. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

SomeTea – Bee happy, drink tea!

Over de auteur

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Voornaam: *

  E-mailadres: *

  Of neem contact op.

   Voornaam: *

   Achternaam: *

   E-mailadres: *

   Telefoonnummer:

   Bericht: *