Alle ijsthee van SomeTea op één pagina

Groene ijsthee appel citroen

Een frisse biologische groene ijsthee gecombineerd met de smaak van appel en citroen. Lekker zomers! De appel smaak heeft een mooie combinatie met de groene thee, een vleugje gember en een scheutje citroen. Een onweerstaanbare ijsthee voor de zomerse dagen!

Witte ijsthee grapefruit cranberry

Een frisse biologische witte ijsthee gecombineerd met fruitig fris! Een heerlijke combinatie van sappige grapefruit, frisse citroen en zachtzure cranberry.

Zwarte ijsthee aardbei citroen

Een frisse biologische zwarte ijsthee met een perfecte fruitige balans, met een zuurtje! De krachtige aroma van de zwarte thee wordt mooi onderstreept door de zoete smaak van aardbei. Een vleugje citroen om de zomerse smaak af te ronden.

Meer weten over onze Ice Tea?

Rode ijsthee Mango Papaya

Een exotische biologische rode ijsthee! Kom alvast in de vakantiestemming door de exotische smaken van papaya en zoete mango. Citroengras en mint zorgen voor een frisse smaak in deze ijsthee.

Bonne Humeur rooibos thee

Deze vruchten thee heeft alles om een goed humeur te krijgen! Banaan, goudsbloesem, papaja, mango, rozenblaadjes, abrikoos, en korenbloemen. Een ware explosie in je glas van geur, smaak en kleur.

Flower Power groene thee

Een krachtige gezonde Groene thee met granaatappel en kruiden als muntkurkuma en gember. Lekker om jezelf op te warmen of de dag spicy te beginnen. In combinatie met onze A-klasse honing ontstaat een heerlijk en zachte smaak.

Bollywoodzwarte thee

Een krachtige gezonde zwarte thee met mango, papaja en bloemen als goudsbloesem, rozenblaadjes en korenbloemen. Rijk aan cafeïne. Lekker om jezelf op te warmen of de dag vol energie te beginnen. In combinatie met onze A-klasse honing ontstaat een heerlijk en krachtige smaak.