De verse gekristalliseerde thee van SomeTea

Alle smaken van SomeTea theekristallen op een pagina. Verse thee gekristalliseerd met lokale honing. Een unieke ervaring. Verser, lekkerder en leuker dan gewone thee!

Sterrenstof

Deze kruidige blend zou men een sterrenmunt-thee kunnen noemen, maar dat zou zonde zijn. Deze thee is namelijk veel meer dan dat! Met onder andere anijs, eucalyptus, zoethout en rozenbottel is deze thee samengesteld voor al onze thee-sterren. Ook goed tegen verkoudheid.

Flower Power

Een krachtige gezonde Groene thee met granaatappel en kruiden als muntkurkuma en gember. Lekker om jezelf op te warmen of de dag spicy te beginnen. In combinatie met onze A-klasse honing ontstaat een heerlijk en zachte smaak.

Theekristallen starterkit

Geniet van de unieke smaken van SomeTea’s theekristallen met ons speciale brievenbus theepakket. Dit pakket bevat drie van onze populairste smaken, goed voor maar liefst 15 liter heerlijke thee! En het mooiste? Het past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn voor de bezorging.

Belgium caramel

Deze rooibosthee is voor iedereen die van zoet in het leven houdt. In deze blend wordt de krachtige smaak van Zuid-Afrikaanse rooibos gecombineerd met de boterzachte karamel uit België. Cafeïnevrij.

Doemawa

Een levendig en vol aromatische thee met een heerlijke nasmaak. De fijnste Ceylon uit Sri Lanka is geselecteerd om deze simpele maar lekkere thee op de markt te zetten.

Hoe zet je SomeTea?

BeeLife

Al onze verse thee word gemaakt met Nederlandse honing. Lees meer over het belang van de bij, bij BeeLife

China Jasmin

Deze groene thee is voor de echte groene thee liefhebber. Groene thee van gecertificeerd biologische teelt, met een lichte hint van jasmijnbloesem. In combinatie met onze A-klasse honing ontstaat een heerlijk zachte smaak.

Bollywood

Een krachtige gezonde zwarte thee met mango, papaja en bloemen als goudsbloesem, rozenblaadjes en korenbloemen. Rijk aan cafeïne. Lekker om jezelf op te warmen of de dag vol energie te beginnen. In combinatie met onze A-klasse honing ontstaat een heerlijk en krachtige smaak.

Bonne humeur

Deze vruchten thee heeft alles om een goed humeur te krijgen! Banaan, goudsbloesem, papaja, mango, rozenblaadjes, abrikoos, en korenbloemen. Een ware explosie in je glas van geur, smaak en kleur.