Blog Thuiswerken met SomeTea & Kraft Koffie

Verse koffie en thee voor uw thuiswerkende collega’s

Voor veel bedrijven is thuiswerken tijdens de lockdown de norm geworden. Hierdoor is het niet altijd even eenvoudig om binding te houden met uw werknemers, terwijl het juist in deze tijd belangrijk is dat ze weten dat ze onderdeel zijn van het team. Dat er aan ze gedacht wordt en dat ze gewaardeerd worden.

Wilt u uw werknemers een hart onder de riem steken tijdens de lockdown? Verras ze dan met een (h)eerlijk vers en lokaal koffie en thee pakket, die wij samen met SomeTea hebben samengesteld. Uiteraard kunt u het pakket geheel naar eigen wens personaliseren.

Bezorg uw werknemers een geluksmomentje en een verse dosis energie!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze oplossingen

SomeTea biedt standaardpakketten als oplossingen, maar mocht u zelf leuke ideeën of aanvullingen hebben horen wij het graag! Wij willen namelijk onze klanten graag de aandacht geven die ze verdienen. Daarom heeft u gedurende het hele traject contact met een vaste medewerker. Die helpt u om alles voor elkaar te krijgen zoals u dat graag wilt. Alle vragen worden deskundig en snel opgepakt. Wij worden namelijk heel gelukkig als onze klanten blij zijn!

Duurzaamheid

SomeTea kiest zijn toeleveranciers en partners goed uit. Zo gaan wij enkel in zee met duurzame theeplantages, is de honing die verwerkt wordt in de thee lokaal en duurzaam (Link naar BeeLife website) en is onze meest recente partner “Kraft Koffie” (link naar Kraft koffie website) een vooraanstaande speler in het duurzaam brandproces van koffie.

www.beelife.nl / www.kraftkoffie.nl