Red de bij met SomeTea. SomeTea heeft als doel in het leven geroepen om de bij in Nederland te redden.

De bij en thee

Onze missie bij SomeTea is om de perfecte smaak van onze theekristallen te combineren met het beschermen van bijen en hun milieu.

Door onze theekristallen te maken met behulp van Nederlandse honing, dragen we bij aan de plaatselijke honingproductie en -economie. Wij geloven dat het bevorderen van de bijenpopulatie een belangrijke stap is in het behouden van onze biodiversiteit en een gezonde natuur.

Daarom geven we onze trouwe klanten een officieel bijen adoptie certificaat. Ons doel is om op een duurzame manier te werken en tegelijkertijd onze klanten te voorzien van de beste smaak van onze theekristallen.

– Samen hebben we al meer dan 1.000.000 bijen gered! –

Onze imkers

Wij steunen veel Nederlandse Imkers, maar eentje waar wij bijzonder trots op zijn is Quinty.

Quinty is de oprichter van BeeLife, de belangrijkste bijenpartner van SomeTea. Quinty begon haar carrière als hobbyimker. Ze werd snel geraakt door de fascinerende wereld van bijen. Ze besefte hoe belangrijk bijen zijn voor de biodiversiteit en de gezonde natuur. Helaas worden bijenvolken in Nederland bedreigd door afname van leefgebied en de groeiende bevolking. Om deze redenen, besloot Quinty BeeLife op te richten. De missie van BeeLife? : Red de bij!

Quinty red de bij!

Quinty en haar team bij BeeLife zetten zich in om de bijen een comfortabel en gezond leven te bieden. Quinty’s passie voor bijen en haar gedrevenheid om een gezonde toekomst voor bijen te creëren, is de reden waarom SomeTea met trots haar bijenproducten aanbiedt en een bijdrage levert aan het redden van bijen.