Duurzaam theepakket

Een lekker én goedkoop duurzaam theepakket

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema. Steeds meer mensen letten bij het aankopen van producten, hoe duurzaam ze zijn geproduceerd. Duurzaamheid is voor sommigen zelfs een vereiste om bepaalde producten aan te schaffen.

Gelukkig hoef jij je over duurzaamheid geen zorgen te maken als je het duurzaam theepakket van SomeTea aanschaft. Duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend. Bovendien is duurzaamheid bij ons leuk verpakt door middel van onze theepakketten en een ideaal geschenk voor jezelf of iemand anders.

Bij de aanschaf van een duurzaam theepakket, zorg je ervoor dat de natuur en de bijen de beste ondersteuning krijgen. Zo draagt ieder kopje thee bij aan het huisvesten van twee bijen in Nederland. Die bijtjes bestuiven weer ongeveer 12.000 bloemen om het pakketje mogelijk te maken. Mooi en gebalanceerd. Leuk hè?

De voordelen van een duurzaam theepakket kopen

Een duurzaam theepakket kopen is ook gewoon erg leuk. Het is een ideaal cadeau voor de theeliefhebber en ook voor als jij met familie of vrienden gezellig aan de thee wilt. Een bijzonder en uniek element in het theepakket, zijn theekristalen. De theekristal is ontwikkeld door SomeTea. Het concept theekristal is letterlijk een soort van kristal die bestaat uit thee in een bepaalde smaak, gecombineerd met heerlijke honing van de Nederlandse bij. Hiermee zijn onze theekristallen zeer duurzaam. Met één theekristal geef je 2 bijen onderdak en worden 1200 bloemen bestoven. Met een duurzaam theepakket die meerdere theekristallen bevatten, help je dus best veel bijen en natuur.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een duurzaam theepakket online kopen bij SomeTea

  Wil je een duurzaam theepakket online kopen? Dit kan in de webshop van SomeTea. Kies het gewenste duurzame theepakket en bestel snel en gemakkelijk. Je betaalt je bestelling op een veilige wijze en wij zorgen vervolgens voor een snelle levering van je theepakket. Natuurlijk ben je in Helmond ook altijd welkom in onze theewinkel. Niet alleen kun je hier onze duurzame theepakketten kopen, Hier mag je ook thee proeven en zo je favoriete theesmaakje uitzoeken. Wil je meer weten over onze theepakketten of dienstverlening? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.