In dit stuk alles over hoe wij thee lekkerder maken door te focussen op duurzaamheid.

Onze missie

Hey! Wij zijn SomeTea, en we zijn hier om de wereld een beetje beter te maken. Met één kopje thee tegelijk. Onze missie is om de lekkerste thee te maken en te delen door te focussen op duurzaamheid. Dat betekent dat we onze grondstoffen verantwoord inkopen. En werken we samen met partners die dezelfde waarden delen.

Komt veel BIJ kijken

Daarnaast steunen we goede doelen. Zoals het redden van de Nederlandse honingbij, omdat we geloven dat elke stap, hoe klein ook, bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Zo hebben we met al die kleine beetjes al meer dan 1 miljoen bijen geholpen!

Onze passie is om thee op een innovatieve manier te presenteren, zodat jij als klant kan genieten van een unieke thee-ervaring. En we hopen dat jij samen met ons de wereld een beetje beter kan maken.

Duurzame prodctie

Bij SomeTea geloven we dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere wereld. En we zetten ons in om dit te realiseren in onze productie van thee. Onze ingrediënten zijn biologisch gekeurd, omdat we geloven dat gezonde grondstoffen leiden tot gezonde thee. Die dan ook weer leiden tot een gezonde jij!

We kiezen voor plantages die vertrouwd worden en met goede arbeidsomstandigheden. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze thee niet alleen lekker is, maar ook ethisch verantwoord is.

Duurzaamheid in verpakkingen

We streven er naar om onze impact op het milieu te minimaliseren. Zo gebruiken we geen plastic verpakkingen voor onze thee. En doen we niet aan mono-verpakkingen. Hierdoor hebben we tot 12 keer minder afval als andere thee producenten.

Daarnaast werken we samen met lokale boeren en imkers om te zorgen voor een duurzame toekomst voor Nederland. We hopen dat onze klanten trots zijn om thee van ons te drinken. Wetende dat het niet alleen lekker is, maar ook ethisch en duurzaam verantwoord is.

De innovatie: Het theekristal

Hey daar! Bedankt dat je geïnteresseerd bent in SomeTea. Wij zijn een bedrijf dat is opgericht in 2017 door Teun Holtman en Pim de Rijke. Zij hadden beiden hetzelfde idee: thee is lekker, maar er is zo veel meer mogelijk! Dus besloten zij om de thee-industrie voor altijd te veranderen.

Honing, thee en duurzaamheid

Na veel experimenteren en onderzoek, ontdekten zij eindelijk het theekristal. Het is een unieke manier om thee te maken en te ervaren. Het is een combinatie van vers geplukte bladeren en kruiden, gecombineerd met de beste Nederlandse honing van imkers die om hun bijen geven. Hierdoor draagt elk theekristal bij aan het huisvesten van 2 bijen. De honing wordt verhit, en daarna worden de verse kruiden toegevoegd. Dit resulteert in een theekristal, dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook een smaakvolle en eerlijke thee oplevert.

Als enige

Bij SomeTea zijn we trots om het enige bedrijf in de wereld te zijn dat theekristallen maakt. Dit betekent dat wij een unieke ervaring bieden voor onze klanten. En het allerleukste is, door het kopen van een theekristal draagt u bij aan een duurzamere wereld en ondersteunt u tegelijkertijd lokale imkers. Dus laten we samen de thee-industrie veranderen en genieten van deze unieke thee-ervaring.