Vers, duurzaam en gezond, dat is SomeTea. Ontdek de wonderen van onze unieke theeproducten zonder je huis te verlaten. Met slechts een paar klikken, bezorgen we je favoriete thee rechtstreeks aan je deur in Haarlemmermeer binnen twee werkdagen.

Duurzaamheid en Thee: Een Perfecte Combinatie

Bij SomeTea, zijn we meer dan een online theewinkel. We zijn een beweging. Een beweging die zich inzet voor het creëren van duurzame thee die niet alleen heerlijk is, maar ook bijdraagt aan een gezondere wereld. Wanneer je kiest voor SomeTea, kies je voor het verminderen van kartonafval, het ondersteunen van de Nederlandse imkerij, en het verrijken van ons ecosysteem.

Ervaar een Thee Revolutie met onze Unieke Theekristallen

Bereid je voor om je theewereld op z’n kop te zetten. Met onze theekristallen geven we een totaal nieuwe draai aan je theebeleving. Dit is geen gewone thee – dit is een meeslepende ervaring die begint zodra je het kristal in je kopje plaatst. Zie hoe het zich ontvouwt en de verse bladeren, bloemen en vruchten zich een voor een laten zien, een spektakel in je kopje creërend.

Maar dit gaat verder dan alleen het visuele aspect – het gaat om de smaak, versheid, en het verschil dat we samen kunnen maken. Gemaakt van verse bladeren en kruiden, gekristalliseerd met Nederlandse honing, zijn onze theekristallen niet alleen een genot voor de zintuigen, maar dragen ze ook bij aan het welzijn van twee bijen in Nederland, ondersteunen de bestuiving van 12.000 bloemen en helpen nieuwe zaden planten in heel Nederland.

Dit is geen gewone thee, dit is SomeTea

Bekijk wat theekristallen zijn

Ervaar onze Losse Thee Variëteiten

Maar dat is nog niet alles. We zijn trots op onze brede collectie van 50 soorten losse thee. Elke soort biedt een unieke smaakbeleving, en elke kop die je drinkt draagt bij aan een duurzamere toekomst. Proef onze Losse Thee collectie hier

Doe mee aan de Theerevolutie in Haarlemmermeer

We nodigen je uit om je bij ons aan te sluiten in de theerevolutie. Door te kiezen voor SomeTea, kies je niet alleen voor de beste thee in Haarlemmermeer, maar ook voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Bestel SomeTea Vandaag Nog

Levering in heel Haarlemmermeer binnen twee werkdagen. Geniet van heerlijke thee terwijl je bijdraagt aan een duurzamer Nederland. Bee happy, drink tea!

Blijf op de Hoogte

Wil je meer weten over onze duurzame thee en hoe we samen een verschil kunnen maken? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste thee-innovaties en duurzaamheidsinitiatieven.

    Voornaam: *

    E-mailadres: *