Welkom bij SomeTea, de leverancier van de beste thee voor op het kantoor.

passend op ieder kantoor

SomeTea begrijpt dat de thee niet zomaar iets is op het kantoor. Het kan namelijk wonderen doen voor het welzijn van uw werknemers en de productiviteit boosten. Daarom bieden wij een brede selectie van thee-soorten en -smaken. Onze innovatie is het theekristal, een unieke manier om thee te maken en te ervaren. Het is een combinatie van vers geplukte bladeren en kruiden, gecombineerd met de beste Nederlandse honing van imkers die om hun bijen geven. Hierdoor draagt elk theekristal bij aan het huisvesten van 2 bijen.

Onze theekristallen zijn uniek. Ze dragen bij aan de bijenpopulatie in Nederland. Daarom regelen we graag officiële bijen-certificaten voor op uw kantoor. Zo kan iedereen zien dat uw bedrijf bijdraagt aan een groener Nederland. We willen samen met onze klanten bijdragen aan een duurzamere wereld.

Ook voor bij u op het kantoor

Heb je thee nodig voor jouw kantoor? Wij helpen je graag! We bieden niet alleen thee maar ook alle benodigdheden omtrent thee. Vul ons contactformulier in voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek. Bel ons ook gerust voor meer informatie.

06-39056217

    Voornaam: *

    Achternaam: *

    E-mailadres: *

    Telefoonnummer:

    Bericht: *