Luxe Kerstpakketten: Een Ongewone Verrassing

Als het gaat om het tonen van jouw waardering voor jouw gewaardeerde medewerkers, zijn onze luxe kerstpakketten de perfecte keuze. Deze pakketten, zorgvuldig samengesteld door de bekroonde Michelin-sterrenchef Jermain de Rozario in samenwerking met het innovatieve theebedrijf SomeTea, bieden niet alleen een breed scala aan hoogwaardige producten, maar dragen ook bij aan het Nederlandse ecosysteem.

Korte samenvatting:

Kenmerk Beschrijving
Samenstelling Jermain de Rozario en SomeTea
Inhoud Receptenboek, mini-ecosysteem, specerijenmix, theekristallen, honing, bijenzaadjes, food artikelen, sambal, yoga routine, voedingsadviezen, bijenadoptieformulier
Aanvullingen Wijn, restaurantbonnen, eigen theesmaak
Bijdrage aan Duurzaamheid Bijenadoptie, 3e kerstdag-initiatief van De Rozario
Extra's Steun bijen met duurzame relatiegeschenken, eigen honingproductie

Het Perfecte Kerstgeschenk

Ben jij op zoek naar een echt uniek kerstgeschenk voor jouw team? Ons uitgebreide assortiment aan luxe kerstpakketten is ontworpen om jou te inspireren, te verwennen en de geest van het seizoen te vieren. Elk pakket is gevuld met hoogwaardige items, van het eerste kookboek van Jermain de Rozario tot exclusieve theekristallen van SomeTea. Elk pakket is ook een kans om bij te dragen aan het welzijn van onze planeet.

Inhoud van het Basispakket

Onze luxe kerstpakketten bevatten een rijk assortiment aan exclusieve items, elk zorgvuldig uitgekozen om uw werknemers een unieke ervaring te bieden:

 1. Het eerste receptenboek ooit van Jermain de Rozario met zijn eigen unieke basis recepten.
 2. Een mini-ecosysteem voor thuis.
 3. Specerijenmix van Jermain de Rozario.
 4. Theekristallen van SomeTea, een innovatieve en duurzame manier om thee te ervaren.
 5. Honing, een zoete traktatie die tegelijkertijd bijdraagt aan het welzijn van bijen.
 6. Bijenzaadjes om thuis uw eigen bijvriendelijke omgeving te creëren.
 7. Diverse food artikelen
 8. Jermains eigen sambal, een smaakvolle aanvulling voor elke maaltijd.
 9. Een yoga routine van Jermains eigen Yoga coach.
 10. Voedingsadviezen van Jermains voedingsexpert.

Daarnaast krijg je bij de aankoop van dit pakket een bijenadoptieformulier en draag je bij aan het 3e kerstdag-initiatief van De Rozario.

Vraag vrijblijvend uw pakketten aan

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Mogelijke Aanvullingen

  Voor degenen die hun kerstpakketten nog verder willen personaliseren, bieden we de volgende extra’s aan:

  1. Wijn van de Michelin-sommelier van het jaar 2021, Edgaras, voor een luxueuze toevoeging aan uw kerstviering.
  2. (Kortings)bonnen van het restaurant De Rozario, perfect voor een culinair uitje.
  3. Een unieke eigen theesmaak (private label) van SomeTea, een exclusieve ervaring die nergens anders te vinden is.

  Elk van deze aanvullingen versterkt niet alleen de waarde van jouw luxe kerstpakket, maar draagt ook bij aan de ondersteuning van Nederlandse bedrijven en initiatieven.

  Bijdragen Aan Een Duurzame Toekomst

  Elk gekocht kerstpakket draagt bij aan het ondersteunen van de Nederlandse bijenpopulatie. Met jouw aankoop adopteer jij bijen, waarbij jij een officieel bijenadoptieformulier en jouw eigen honing ontvangt. Daarnaast steun jij ook het 3e kerstdag-initiatief van De Rozario om mensen die het minder breed hebben een onvergetelijk kerstdiner te bieden.

  Een Uitzonderlijk Kerstpakket

  We hebben samengewerkt met chef Jermain de Rozario en het innovatieve theebedrijf SomeTea om een werkelijk uniek kerstpakket te creëren.

  Een luxe kerstpakket van ons is niet zomaar een cadeau; het is een ervaring. Elke component is zorgvuldig geselecteerd om bij te dragen aan een gezondere, completere levensstijl en om uw teamleden een kans te geven om deel te nemen aan het herstel van ons ecosysteem.

  Steun de Bijen met onze Duurzame Relatiegeschenken

  Kies voor onze relatiegeschenken en draag direct bij aan de ondersteuning van bijen en lokale imkers. Onze samenwerking met het duurzame theebedrijf SomeTea biedt een unieke kans om een tastbare bijdrage te leveren aan het behoud van onze ecosystemen.

  Bij elke aankoop van onze relatiegeschenken ontvang je een bijenadoptieformulier met jouw bedrijfsnaam. Hiermee wordt een echte bijenkolonie op jouw naam geplaatst. Niet alleen ondersteun je hiermee de bijen en hun vitale rol in onze biodiversiteit, maar je draagt ook bij aan de lokale imkers die onze Nederlandse honing produceren.

  En er is meer. Aan het einde van het bijenjaar ontvangt jouw bedrijf eigen honing, geproduceerd door jouw geadopteerde bijen. Een heerlijk en tastbaar bewijs van jouw inzet voor duurzaamheid.

  Zo worden onze relatiegeschenken meer dan zomaar een geschenk: ze vormen een onderdeel van jouw duurzame strategie en een bewijs van jouw inzet voor onze natuur. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze relatiegeschenken online.

  Over De Theekristallen Van SomeTea

  Een kopje thee is meer dan een warme drank; het is een ritueel. En met de theekristallen van SomeTea wordt dit ritueel nog betekenisvoller. Deze gekristalliseerde theebolletjes zijn een prachtige nieuwe manier om thee te beleven en voegen een extra dimensie toe aan jouw thee-ervaring. Bij elke verkochte theekristal adopteert SomeTea twee bijen, waardoor jij met jouw kerstpakket een bijdrage levert aan de Nederlandse bijenpopulatie.

  Over Restaurant De Rozario

  Het restaurant De Rozario, gevestigd in het hart van Helmond, is de thuisbasis van de getalenteerde chef-kok Jermain de Rozario. Met zijn unieke combinatie van klassieke technieken en Aziatische invloeden, heeft Jermain een naam opgebouwd in de culinaire wereld en draagt hij bij aan elk van onze luxe kerstpakketten.

  Luxe Kerstpakketten Bestellen

  Het bestellen van onze luxe kerstpakketten is eenvoudig en probleemloos. Onze toegewijde klantenservice is altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen met jouw bestelling. Je kunt Teun zelfs nu bellen voor eventuele vragen: 06-39056217. Of vraag hieronder meer informatie.

  Bij ons krijg je niet alleen een hoogwaardig kerstpakket, maar ook de mogelijkheid om iets terug te doen voor onze planeet en de minder bedeelden. Dus, verras jouw team dit seizoen met een luxe kerstpakket en maak een verschil.

   Voornaam: *

   Achternaam: *

   E-mailadres: *

   Telefoonnummer:

   Bericht: *

   Veelgestelde vragen (FAQ)

   Wat is inbegrepen in de luxe kerstpakketten?

   Het basispakket bevat items zoals een receptenboek van Jermain de Rozario, theekristallen van SomeTea, honing, bijenzaadjes, voedingsadviezen en nog veel meer.

   Kan ik extra items toevoegen aan het kerstpakket?

   Ja, we bieden aanvullingen zoals wijn van Michelin-sommelier, kortingsbonnen van restaurant De Rozario, en unieke theesmaak van SomeTea.

   Draagt mijn aankoop bij aan duurzame initiatieven?

   Absoluut! Elke aankoop draagt bij aan het ondersteunen van de Nederlandse bijenpopulatie en het 3e kerstdag-initiatief van De Rozario.

   Hoe kan ik een luxe kerstpakket bestellen?

   Het bestellen van onze luxe kerstpakketten is eenvoudig. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om je te helpen met je bestelling.