Thee voor de Horeca

Introductie

Welkom bij SomeTea, waar thee meer is dan alleen een drankje – het is een belevenis! Wij zijn toegewijd aan horecabedrijven die op zoek zijn naar die unieke theesensatie voor hun gasten.

Ons Assortiment

Met een breed assortiment dat varieert van luxe blends zoals Halimun Jade Oolong thee uit Java, tot meer alledaagse favorieten zoals kamille, rooibos en earl grey, hebben wij voor elk wat wils.

En dan zijn er nog onze exclusieve theekristallen! Onze theekristallen zijn gemaakt van hoogwaardige, biologische theebladeren en BeeLife honing en bieden een ongeëvenaarde thee-ervaring. Plaats gewoon een kristal in heet water en kijk toe hoe de theebladeren en verse ingrediënten vrijkomen, waardoor een verrukkelijke thee ontstaat.

Klik op de knop hieronder voor een kijkje in de webshop. (LET OP! Dit zijn niet de Horeca prijzen!)

Maatwerk Theeblends

Wij begrijpen dat elke horecazaak uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde theeblend te creëren, perfect afgestemd op de sfeer en het menu van jouw onderneming. Lees hier meer over private labeling!

Producten en Accessoires

Naast thee bieden we een scala aan theegerelateerde producten en accessoires tegen scherpe tarieven, waardoor wij je one-stop-shop zijn voor al je theevereisten. We bieden onder anderen Bredemeijer en VIVA aan tegen verlaagde tarieven.

Unieke Verkoopargumenten

Bij SomeTea draait alles om kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Onze biologisch gecertificeerde thee is al verkrijgbaar vanaf 0,05 euro per serving, met een zeer laag minimum aankoopbedrag van 10 euro en gratis levering vanaf 50 euro. We streven ernaar om altijd binnen twee werkdagen te leveren.

Maar daar houdt het niet op. Bij elke aankoop draag je bij aan een beter ecosysteem. Voor elk verkocht theekristal adopteren we twee Nederlandse bijen en planten we bloemzaadjes door heel Nederland. Bovendien ontvang je een officieel bijencertificaat voor je horecazaak.

Samenwerkingen met Horecabedrijven

Onze samenwerkingen spreken voor zich. Met meer dan 20 tevreden horecapartners in de regio, staan wij klaar om ook jouw horecazaak te voorzien van topkwaliteit thee.

Onze Visie

Bij SomeTea geloven we dat elk horecabedrijf uniek is. Daarom kijken we graag met je mee naar de beste theesolutions voor jouw zaak, om zo samen een onvergetelijke theesensatie te creëren voor je gasten.

Neem Contact Op

Ben je klaar om je gasten een buitengewone theesensatie te bieden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, e-mail ons op teun@sometea.nl of bel ons op 06-39056217. We kijken ernaar uit om met jou de perfecte theebelevenis te creëren!

    Voornaam: *

    Achternaam: *

    E-mailadres: *

    Telefoonnummer:

    Bericht: *