Thee voor Retailers

Welkom bij SomeTea, Uw Nieuwe Partner in Retail Thee

Hé daar, theeliefhebbers en enthousiaste retailers! Wij zijn SomeTea, een Nederlands bedrijf met een hart voor thee en bijen. Ons motto? Bee Happy – Drink Tea! Of je nu op zoek bent naar een uniek theeproduct voor je winkel of je wilt deel uitmaken van een zinvolle, duurzame missie, wij zijn er om je te ondersteunen.

Onze Theeproducten

Thee als Nooit tevoren

Bij ons vind je ruim 50 soorten thee, stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en bio-gecertificeerd. Maar daar stopt het niet. We hebben iets unieks – iets dat je nergens anders in de wereld vindt. We noemen ze theekristallen.

Onze theekristallen zijn een ware traktatie voor de zintuigen. Stel je dit voor: je neemt een kristal, je plaatst het in heet water en dan zit je gewoon achterover en kijkt toe terwijl een wonderbaarlijk schouwspel zich voor je ogen ontvouwt. De theebladeren en verse ingrediënten komen vrij, ze dansen en vermengen zich in het water, en creëren zo een heerlijke thee. En dat allemaal vanuit één kristal! Het is niet alleen thee, het is een ervaring.

Thee op Maat

Voor die speciale touch hebben we nog iets unieks: we bieden thee op maat. Ja, je leest het goed! We kunnen een unieke thee maken die speciaal voor jou en je winkel is gecreëerd. Meer informatie over dit ongelooflijke aanbod vind je op onze speciale pagina.

Voor Wie is Onze Thee?

Of je nu een fan bent van Earl Grey, dol bent op groene thee of gewoon op zoek bent naar iets unieks voor je winkel, onze thee is voor jou. Onze thee is voor iedereen die van heerlijke, bijzondere thee houdt en tegelijkertijd een positieve impact wil hebben.

Bekijk hier onze theekristallen (Lees verder onder de video)

Duurzaamheid en Sociale Impact

Als theepioniers met een diepgeworteld respect voor de natuur, zijn we er trots op dat we onze passie in actie hebben omgezet. Onze band met BeeLife is meer dan alleen een partnerschap – het is een symbiose die ons helpt bij te dragen aan een veerkrachtig ecosysteem.

Afgelopen Kerst hebben we samen met BeeLife 50.000 bijen in Nederland geplaatst. Voor elk verkocht theekristal adopteren we twee Nederlandse bijen en planten we bloemzaadjes door heel Nederland.

Ja, je hebt het goed gehoord! Wanneer je als retailer met ons samenwerkt, draag je niet alleen bij aan het serveren van uitstekende thee aan je klanten, maar help je ook actief bij te dragen aan de biodiversiteit en de gezondheid van onze planeet. En dat is nog niet alles! Als kers op de taart krijg je een officieel bijen adoptie formulier met je bedrijfsnaam erop, als bewijs van je inzet voor de natuur. Is dat niet zo zoet als honing? Meer details over dit spannende initiatief zijn te vinden in dit artikel van het ED.

Onze Partners

Samenwerking is de sleutel tot succes en groei, en we zijn gezegend met partners die onze passie voor kwaliteit, smaak en duurzaamheid delen.

We zijn bijzonder trots op onze samenwerking met het Michelin-restaurant De Rozario, waarbij we streven naar een unieke thee-ervaring voor alle fijnproevers.

Bovendien mogen we niet vergeten te vermelden dat we met BeeLife werken, onze gewaardeerde partner die honing levert en ons helpt bij onze bijenadoptie-initiatieven. Ze hebben bijenkasten over heel Nederland geplaatst, een essentiële stap naar een bloeiende, bij-vriendelijke omgeving.

Bij SomeTea gaat het niet alleen om het leveren van superieure thee. We geloven dat elk kopje thee een impact kan hebben – op degenen die het drinken en op de wereld om ons heen. Dus als je bij ons komt, kom je niet alleen bij een theeleverancier. Je wordt een deel van een beweging die streeft naar betere smaak en een betere wereld.

Contact en Prijsopgave

Dus, wil je een stukje van deze geweldige theewereld in je winkel? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie. Wees gerust, bij SomeTea is elke retailer een vriend. Dus laten we samenwerken en een betere wereld creëren, één kopje thee (en een paar bijen) tegelijk!

Dus… waar wacht je nog op? Duik in de wereld van SomeTea. Bee happy, drink tea!

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Schrijven is als het zetten van een goede kop thee. Het vraagt geduld, toewijding, en een beetje creativiteit. Hopelijk heb je genoten van deze reis door onze wereld van thee en bijen. Wij, bij SomeTea, kunnen niet wachten om van jou te horen en samen iets moois te creëren in de wereld van retail thee. Laten we samen een verschil maken, één kopje thee per keer.