Verbeter je Kantoorcultuur met Kwaliteitsthee

Goedemiddag! Welkom bij SomeTea, de toonaangevende thee groothandel gevestigd in Helmond. Wij ademen thee – en niet zomaar thee, maar de allerbeste, meest unieke en verrukkelijke soorten die je je maar kunt voorstellen.

Het Perfecte Brouwsel voor een Betere Kantoorcultuur

Als je denkt dat thee alleen voor de lunch of de late namiddag is, dan heb je het mis! Bij SomeTea geloven we dat de juiste thee een groot verschil kan maken in de dynamiek van je kantoor. Een heerlijk kopje thee kan de sfeer verbeteren, de creativiteit stimuleren en de teamgeest versterken. Het is niet alleen een moment van rust, maar het kan ook het startschot zijn voor geweldige ideeën en innovaties. Vergeet niet, een goed gekozen thee kan zorgen voor dat beetje extra energie tijdens een lange werkdag. Het kan een brug zijn die communicatie bevordert, waardoor de dialoog op de werkvloer opent en verbetert. Dus, introduceer thee in jouw kantoor en laat je verrassen door de verfrissende en inspirerende invloed die het kan hebben!

Drawing of a cup of tea at the office

Theekristallen – de Toekomst van Thee

 

Bij SomeTea zijn we trots op onze theekristallen, een innovatief product dat de theewereld revolutioneert. Maar wat zijn theekristallen precies? Ze zijn een unieke mix van verse theebladeren, kruiden en Nederlandse honing die samen een kristalvormige structuur vormen. Ze bieden een intense smaakbeleving, ongeëvenaarde versheid en een duurzaam alternatief voor traditionele theezakjes. Ben je klaar om je theegewoontes op zijn kop te zetten?

 

Losse Thee – Voor Theeliefhebbers die het Traditionele waarderen

 

Natuurlijk hebben we ook iets voor de traditionele theeliefhebbers onder ons. Onze selectie van meer dan 30 soorten losse thee omvat een breed scala aan smaken en aroma’s – van de klassieke Earl Grey tot de exotische Blackberry Tango. Met onze losse thee bepaal je zelf de sterkte van je brouwsel. Dus of je nu van een sterke kop zwarte thee houdt of de voorkeur geeft aan een mildere groene thee, we hebben iets dat precies bij jouw smaak past.

Maak jouw Thee-ervaring compleet met onze Thee Accessoires

 

En wat is een goede kop thee zonder de juiste accessoires? Bij SomeTea hebben we alles wat je nodig hebt om jouw thee-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Van de perfecte theepot tot het ideale theekopje, we hebben het allemaal.

 

Voel je al een tinteling van opwinding? Prima! We hebben nog veel meer te vertellen. Maar voor nu, als je net zo enthousiast bent over thee als wij en wilt weten hoe wij jouw kantoorervaring kunnen verbeteren, vul dan ons contactformulier in. Ons team staat klaar om al jouw thee-gerelateerde vragen, zoals wat de prijzen zijn, te beantwoorden!

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Thee private label

  Naadloze Leveringen en Thee-abonnementen

   

  Er is niets vervelender dan dat je favoriete thee op is, vooral als je midden in een drukke werkweek zit. Daarom heeft SomeTea het jou makkelijk gemaakt. We zorgen voor snelle en efficiënte leveringen, zodat je nooit zonder je favoriete brouwsel zit. Maar wat nog beter is, met onze handige thee-abonnementen krijg je je favoriete theesmaken rechtstreeks op je kantoor afgeleverd, precies wanneer je ze nodig hebt.

  Jouw Merk, Jouw Thee

   

   

  Heb je ooit gedroomd van je eigen theemerk? Met SomeTea kan die droom werkelijkheid worden. Wij bieden private label services aan, waarmee je de mogelijkheid hebt om je eigen unieke theesmaken samen te stellen. Een gepersonaliseerde theeblend kan een prachtige manier zijn om je merk te promoten of een speciale gelegenheid te vieren.

  Het Zit in de Kleine Dingen: Bijdragen aan het Ecosysteem

   

  Bij SomeTea geloven we dat elk bedrijf een rol speelt in de zorg voor onze planeet. Daarom hebben we een uniek initiatief opgezet: voor elke klant dragen we bij aan het overleven van de bij. Dat klopt, je leest het goed. Als je bij ons koopt, draag je bij aan het onderhoud van een bijenkolonie. We bieden zelfs een officieel bijen adoptieformulier aan vanaf 5.000 bijen. Aan het einde van het bijenjaar ontvang je je eigen pot honing, rechtstreeks van je bijenkolonie!

  Laten we Verbinden

   

  Geweldig, toch? We zijn oprecht gepassioneerd over wat we doen, en we zijn enthousiast om deze passie met jou te delen. Of je nu nieuwsgierig bent naar onze theekristallen, meer wilt weten over onze duurzaamheidsinitiatieven of een unieke theeblend voor jouw merk wilt creëren, we horen graag van je. We hebben al thee-blends vanaf €2,-!

   

  Als je klaar bent om de wereld van thee te ontdekken en te zien hoe het jouw kantoorcultuur kan verrijken, nodigen we je uit om ons contactformulier in te vullen. Ons team kijkt ernaar uit om samen met jou het perfecte brouwsel te creëren!

   Voornaam: *

   Achternaam: *

   E-mailadres: *

   Telefoonnummer:

   Bericht: *

   FAQ

    

   Wat zijn theekristallen precies?

   Theekristallen zijn een unieke mix van verse theebladeren, kruiden en Nederlandse honing die samen een kristalvormige structuur vormen.

    

   Hoe snel leveren jullie?

   We streven ernaar om binnen 1-2 werkdagen te leveren. Bij abonnementen kun je kiezen hoe vaak je de leveringen wilt ontvangen.

    

   Kan ik mijn eigen theesmaak creëren?

   Ja, we bieden private label services waarmee je je eigen unieke theesmaken kunt samenstellen. Neem daarvoor contact op via de contact pagina, of via het contactformulier op deze pagina

    

   Hoe draagt mijn aankoop bij aan het overleven van bijen?

   Voor elke klant dragen we bij aan het onderhoud van een bijenkolonie. Vanaf 5.000 bijen ontvang je een officieel bijen adoptieformulier en aan het eind van het bijenjaar ontvang je je eigen pot honing.

    

   Wat is inbegrepen in een thee-abonnement?

   Ons thee-abonnement omvat een selectie van onze beste theesoorten die regelmatig direct naar je kantoor worden verzonden. De frequentie en de hoeveelheid thee kunnen worden aangepast aan jouw behoeften.