Blog Goede voornemens van 2023 en je er aan houden.

De goede voornemens van 2023 kunnen ons helpen ons leven te verbeteren en ons te laten voelen als een beter mens. Helaas slagen slechts 25% van alle goede voornemens. Dit kan komen doordat we soms te ambitieus zijn en te veel willen veranderen, wat overweldigend kan zijn. Het is daarom belangrijk om realistische doelen te stellen en ons te concentreren op één of twee voornemens tegelijk.

Populaire goede voornemens van 2023

Populaire goede voornemens van 2023 zijn:

  • een gezonder leven
  • afvallen
  • duurzamer zijn
  • beter organiseren
  • meer leren en lezen

Al deze voornemens zijn zeer waardevol en kunnen ons leven verrijken, maar het is belangrijk om ons te realiseren dat verandering tijd kost en dat we geduld met onszelf moeten hebben. Zoek manieren om gemotiveerd te blijven en beloon jezelf als je vooruitgang boekt, ook al is het maar een klein stapje.

Onthoud ook dat het oké is om te falen. Als je niet in staat bent om je voornemens na te komen, stel je doelen bij of kies nieuwe doelen uit. Het belangrijkste is om te blijven werken aan jezelf en je leven te verbeteren op een manier die voor jou werkt. Succes met het behalen van je goede voornemens. SomeTea helpt je mee met wat tips voor de populairste voornemens.

-Namasté-

Een gezonder 2023

Een gezonder leven is een populaire goed voornemen, en thee kan hierbij helpen. Door frisdrank te laten staan voor een kopje kwalitatief goede thee, verminder je de hoeveelheid suiker en kunstmatige zoetstoffen die je binnenkrijgt. Thee bevat ook minder cafeïne dan koffie, wat kan helpen bij het beter slapen en het verminderen van stress.

laat je niet flessen

Een andere manier waarop thee kan helpen bij het leven van een gezonder leven is door het in te wisselen voor alcohol. Als je bijvoorbeeld een avond in de week je wijntje inlevert voor een warm kopje thee, verminder je de hoeveelheid alcohol die je binnenkrijgt en doe je iets goeds voor je gezondheid. Thee bevat ook antioxidanten die kunnen helpen bij het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten.

HÉT goede voornemen van 2023!
Afvallen.

Groene thee kan helpen bij het afvallen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Stof EGCG in groene thee vermindert glucoseproductie en verhoogt insulinegevoeligheid, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies. Thee kan ook de thermogenese na het eten verhogen en de vetverbranding stimuleren. Bovendien bevat groene thee antioxidanten die kunnen helpen bij het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten.

Thee is niet alles.

Het is belangrijk om te onthouden dat het drinken van groene thee alleen niet voldoende is om gewicht te verliezen. Het zal gecombineerd moeten worden met gezonde voedingskeuzes en voldoende beweging. We hebben zelfs een hele blog aan dit onderwerp gewijd. KLIK HIER om het te lezen.

Help je ecologische voetafdruk

Help je ecologische voetafdruk verkleinen met thee! Thee is een duurzame drank die op verschillende manieren bijdraagt aan een duurzamere wereld. Ten eerste is het productieproces van thee over het algemeen minder belastend voor het milieu dan dat van andere dranken, zoals koffie. Bovendien kan het kiezen voor thee in plaats van koffie een eenvoudige manier zijn om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

De plantages

Onze theeplantages dragen bij aan het behoud van biodiversiteit door het creëren van een gevarieerde omgeving voor planten en dieren. Alle plantages zijn zelfs gecertificeerd als biologisch en bieden werkgelegenheid aan lokale gemeenschappen, wat kan helpen bij het versterken van de lokale economie.

-Duurzaamheid als goede voornemens van 2023-

Komt er ook nog eens bij.

Als je op zoek bent naar een duurzame manier om je thee te drinken, is de gekristalliseerde thee van SomeTea een goede optie. Alle ingrediënten zijn biologisch gekeurd. Wat betekent dat ze zijn geteeld zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of synthetische meststoffen. Daarnaast is de honing die wordt gebruikt om de kristallen te maken, afkomstig uit Nederland. Dit betekent dat ieder kristal bijdraagt aan het huisvesten van twee bijen in ons eigen land! Zo kan je niet alleen genieten van een lekker kopje thee, maar draag je ook bij aan het behoud van onze biodiversiteit.

Als  je goede voornemen van 2023 duurzame keuzes maken is.

Is de gekristalliseerde thee van SomeTea voor jou. Probeer het eens en geniet van een heerlijk kopje thee terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

-Educatie als goede voornemens voor 2023-

Concerteren kan je leren.

Thee kan ook helpen om je te concentreren of te organiseren. Het bevat cafeïne, een stof die kan helpen om je concentratie te verbeteren en je alertheid te verhogen. Door een kopje thee te drinken tijdens het plannen van je dag of het uitvoeren van taken, kan het je helpen om gerichter te werken en beter te presteren.

Lezen leren of leren lezen?

Thee kan ook helpen om je te concentreren tijdens het lezen of leren. Door even een pauze te nemen en een kopje thee te drinken, kan je de tijd nemen om te ontspannen en daarna weer met frisse zin verder te gaan met je taken. Als je moeite hebt om je te concentreren of je wilt gewoon beter georganiseerd zijn, probeer dan eens een kopje thee. Het kan een eenvoudige, maar effectieve manier zijn om je doelen te behalen.

-Wat zijn jouw goede voornemens van 2023?-