Blog SomeTea’s Duurzame Initiatief: Adopteer Bijen en Steun de Lokale Imkers

Onlangs heeft het Eindhovens Dagblad een inspirerend artikel gepubliceerd over theebedrijf SomeTea in Helmond. In dit artikel wordt uitgelicht hoe SomeTea bijdraagt aan duurzaamheid, de lokale imkers steunt en bewustwording creëert rondom het belang van bijen in ons ecosysteem.

50.000 Bijen Geadopteerd

Teun Holtman, eigenaar van SomeTea sinds 2017, is trots om te melden dat er 50.000 bijen geadopteerd zijn door hun klanten. Voor elk theekristal dat SomeTea produceert, krijgen twintig bijen een ‘baan’. Deze theekristallen worden gemaakt met honing afkomstig van Nederlandse imkers, die met toewijding en zorg voor biodiversiteit produceren.

Bijen en Biodiversiteit

Bijen spelen een cruciale rol in onze ecosystemen, maar in Nederland hebben ze het moeilijk. Om hen te helpen, werkt SomeTea samen met de non-profitorganisatie BeeLife. Ze hebben onderzoek gedaan en ontdekt dat twee bijen ongeveer één theekristal produceren. BeeLife zorgt ervoor dat bijen gezond blijven en hun leefgebieden beschermd worden.

Adopteer Bijen en Steun Lokale Imkers

Klanten kunnen bijen adopteren om dit belangrijke initiatief te ondersteunen. SomeTea heeft dit proces opgestart voor tien trouwe Helmondse klanten. Zelfs de gemeente Helmond, die relatiegeschenken afneemt bij SomeTea, heeft een adoptiecertificaat ontvangen.

Duurzame Relatiegeschenken

SomeTea biedt niet alleen unieke en heerlijke thee, maar ze zijn ook een uitstekende keuze voor duurzame relatiegeschenken. Als u geïnteresseerd bent in het ondersteunen van dit duurzame initiatief of meer wilt weten over de adoptie van Nederlandse bijen, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met SomeTea. Bezoek hun winkel in de Elzas Passage of ga naar hun website voor meer informatie.

Geïnteresseerd? neem vrijblijvend contact op!

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Meer weten over thee

  Benieuwd naar de fascinerende wereld van thee? SomeTea heeft precies wat je zoekt met hun uitgebreide en informatieve blog “Alles over thee”. Duik in de geschiedenis, gezondheidsvoordelen en bereidingswijzen van thee, en ontdek welke smaken en blends het beste bij jou passen. Deze boeiende blog is perfect voor zowel beginnende theeliefhebbers als doorgewinterde connaisseurs. Klik op de link om meer te weten te komen en laat je onderdompelen in de wondere wereld van thee met SomeTea’s deskundige inzichten en tips.