Losse thee pakket

Wil jij een losse thee pakket voor jezelf of cadeau doen aan iemand?

Hoewel ook de theewereld flink innoveert, blijven er altijd verstokte theeliefhebbers van losse thee. Losse thee houdt in, dat je thee maakt met losse theeblaadjes en dus niet heel gemakkelijk door middel van een theezakje of met een theekristal, de nieuwste innovatie van SomeTea. Losse thee is nog traditioneel theezetten met behulp van een theezeefje, theeklem of thee-ei. Losse thee is in talloze verschillende smaken verkrijgbaar en de smaak doet zeker niet onder voor thee zetten op een andere wijze. Met een losse thee pakket, heb je een heerlijk pakket met diverse losse theesoorten. Je kunt het losse thee pakket voor jezelf kopen, maar het is ook een origineel cadeau.

Een losse thee pakket kopen met een leuke inhoud

Bij SomeTea is het mogelijk om een keuze te maken uit vele theesmaken en te verwerken in een losse thee pakket. Je kunt bij ons ook een losse thee pakket kopen met losse thee en de benodigde theeaccessoires. Denk aan een theeglas of het onmisbare theezeefje. Wat je moet weten, is dat onze thee 100% biologisch is. Daarnaast worden de theeboeren niet uitgebuit en krijgen zij een eerlijke prijs voor hun thee. Je hoeft je bij het schenken van een losse thee pakket daarom geen zorgen te maken over de achtergrond van de thee. De thee is eerlijk en duurzaam geproduceerd.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een losse thee pakket online kopen bij SomeTea

  Het is mogelijk om een losse thee pakket online te kopen in de webshop van SomeTea. In onze webshop vind je een groot assortiment losse theesoorten. Hier vind je altijd een smaak die jij wel lekker vindt of misschien eens wilt proberen. Je betaalt de losse thee met één van onze veilige online betaalmethodes en wij zorgen voor een levering binnen 3 werkdagen. Daarnaast hebben wij een fysieke winkel in Helmond. Kom eens langs als je in de buurt bent en maak kennis met onze verschillende losse thee smaken.