Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bij SomeTea

SomeTea werkt al jaren om thee te verduurzamen. Sinds kort leveren wij u ook graag de leukste en mooiste duurzame relatiegeschenken. Zo bestaat ons assortiment uit biologische en fairtrade producten. Vanaf 10 stuks kan er al besteld worden. Voor ieder budget vrijblijvend advies (vanaf 9,95).

Over de duurzame relatiegeschenken

Voor onze duurzame relatiegeschenken heeft u de keus uit ruim 100 verschillende artikelen. In deze artikelen staat de honingbij centraal. Zo bieden wij onder andere unieke theekristallen, zaadjes voor in de tuin, eerlijke koffie en potjes honing. Met het afnemen van onze relatiegeschenken steunt u de bij. Dit laten wij u zien middels officiële bijencertificaten van BeeLife. Met daarop de positieve impact die uw bedrijf heeft gehad op het Nederlandse ecosysteem. Meer weten over deze certificaten? Klik dan hier.

Het verdere assortiment bestaat uit onder andere delicatessen, “Do it yourself”-chocomelksets, theepotten, koffiemokken, bier, wijn en chocolade.

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies. Neem hiervoor contact op met teun@sometea.nl of bel naar 06-39056217.

Mail of post bezorging

Heeft u veel thuiswerkers, op veel locaties personeel of de middelen niet om al uw relaties persoonlijk een geschenk te brengen? Dan sturen wij ook graag de relatiegeschenken naar uw relaties op. Verder zijn er brievenbuspost mogelijkheden. De ontvanger hoeft dan niet eens thuis te zijn op het moment van ontvangen.
Meer weten over de brievenbuspakketten? Kijk onder aan de pagina voor voorbeelden.

Referenties voor onze duurzame relatiegeschenken

SomeTea leverde eerder op maat gemaakte relatiegeschenken aan:

Referenties voor onze duurzame relatiegeschenken

SomeTea leverde eerder op maat gemaakte relatiegeschenken aan:

Bent u al klaar voor de kerst?

Het klinkt wellicht vroeg, maar te vroeg is het nooit om vast te kijken naar het ideale kerstpakket in uw organisatie. SomeTea’s duurzame relatiegeschenken bieden veel keus. Zo hebben wij onze kerstsmaken al klaar staan. Ook hebben we heerlijke opwarm pakketten en kunnen wij snel schakelen. Zo kunnen we speciaal een smaak voor uw organisatie samenstellen en zelfs de smaak naar uw bedrijf vernoemen. Bent u benieuwd? Bel gerust naar 06-39056217. Teun staat voor u klaar om alle vragen die u heeft te beantwoorden.

Meer weten over SomeTea zelf?

In ieder thee verpakking laat SomeTea je kennis maken met de nieuwste theesensatie: Het theekristal. Deze kristallen worden gemaakt door de beste thee te combineren met Nederlandse honing. Alle thee is van gecertificeerde biologische teelt. De honing die gebruikt wordt komt van lokale imkers uit heel Nederland. Door te kiezen voor SomeTea haal je niet alleen de lekkerste thee in huis, maar voeg je ook toe aan een meer verantwoorde industrie en samenleving. Ieder theekristal draagt bij aan het bestuiven van 12.000 bloemen in Nederland en biedt 2 bijen in Nederland een onderkomen.