Duurzame relatiegeschenken

Alles over de duurzame relatiegeschenken van SomeTea. Leer hoe je bijdraagt aan een gezonder ecosysteem door te kiezen voor onze relatiegeschenken.

Welkom bij SomeTea, dé specialist in duurzame relatiegeschenken.

Wij zetten ons in om de wereld van thee te verduurzamen en bieden nu een breed scala aan duurzame relatiegeschenken voor zowel particulieren als bedrijven. Ons assortiment bestaat uit biologische en fairtrade producten, waarbij we de nadruk leggen op het ondersteunen van duurzame initiatieven.

Duurzame Relatiegeschenken: Een Verantwoorde Keuze

Kies uit meer dan 100 verschillende duurzame relatiegeschenken en maak een positieve impact op het milieu. Onze geschenken zijn ontworpen met de honingbij in gedachten en variëren van unieke theekristallen en zaadjes voor in de tuin tot eerlijke koffie en potjes honing. Door onze duurzame relatiegeschenken te kiezen, helpt u de bijenpopulatie en draagt u bij aan een duurzaam initiatief.

Ons assortiment omvat ook delicatessen, “Do it yourself”-chocomelksets, theepotten, koffiemokken, bier, wijn en chocolade.

We bieden personalisatie voor relatiegeschenken en geven u graag passend en vrijblijvend advies.

Verzendopties voor Duurzame Relatiegeschenken

Heeft u medewerkers op meerdere locaties of wilt u uw relaties op afstand verrassen? Wij verzenden graag de relatiegeschenken namens u. We bieden zelfs brievenbuspakketten aan, zodat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket te ontvangen.

Neem contact op

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Of bel Teun: 06-39056217

  Referenties voor onze duurzame relatiegeschenken

  SomeTea leverde eerder op maat gemaakte relatiegeschenken aan:

  Duurzaam Relatiegeschenk voor de Feestdagen

  Begin op tijd met het plannen van uw ideale duurzaam relatiegeschenk voor de feestdagen. Onze kerstcollectie is al beschikbaar, inclusief heerlijke opwarm pakketten. We kunnen zelfs een unieke theesmaak voor uw organisatie samenstellen en de smaak naar uw bedrijf vernoemen. Neem contact op met Teun voor meer informatie.

  Over SomeTea’s Duurzaam Initiatief

  SomeTea introduceert het theekristal, een innovatieve theesensatie gemaakt van de beste biologische thee en lokale Nederlandse honing. Door te kiezen voor SomeTea draagt u bij aan een verantwoorde industrie en samenleving. Elk theekristal ondersteunt het bestuiven van 12.000 bloemen in Nederland en biedt onderdak aan 2 bijen.

  Kies voor een duurzaam relatiegeschenk van SomeTea en maak een verschil voor het milieu en onze samenleving. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het samenstellen van het perfecte geschenk.