Luxe theepakket

Een luxe theepakket is een prachtig en origineel cadeau

Ben je privé of zakelijk op zoek naar een origineel cadeau? Je wilt wel eens wat anders geven dan altijd dezelfde soort cadeaus? Dan is een luxe theepakket een goede keuze. Gezondheid en duurzaamheid zijn vandaag de dag belangrijke thema´s, die ook in cadeaus en geschenken tot uitdrukking moeten komen. Een luxe theepakket voldoet aan alle voorwaarden op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Thee drinken is gezond, het is lekker en bovendien is de thee van SomeTea geheel duurzaam samengesteld.

Een luxe theepakket kopen met originele theesoorten

Wat mag je verwachten van een luxe theepakket kopen van SomeTea? Een dergelijk pakket kies je uit op basis van jouw wensen, dus de inhoud kan verschillend zijn. Heb je de voorkeur voor bepaalde smaken? Wij hebben talloze smaken waar je uit kunt kiezen. De belangrijkste keuze die je moet maken, is de keuze uit losse thee, theezakjes en theekristallen. Met theekristallen geef je echt iets heel unieks. De theekristal is onze eigen innovatie en bestaat uit gekristalliseerde thee door theeblaadjes en topklasse honing met elkaar te vermengen. Een theekristal is eenvoudig in gebruik met een bijpassende zeef en erg origineel om cadeau te geven. Je geeft immer niet iedere dag iemand kristallen cadeau?

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een luxe theepakket online kopen bij SomeTea

  Je kunt een luxe theepakket online kopen bij SomeTea. Mede door de aanwezigheid van de theekristallen in het luxe theepakket, help jij de natuur vooruit. De Nederlandse bij heeft het moeilijk. Met één theekristal uit het luxe theepakket, help jij 2 bijen aan onderdak en laat je 1200 bloemen bestuiven. Stop je je hele theepakket vol met theekristallen, dan help je hierdoor een deel van een bijenvolk in stand te houden. Een prachtig gebaar toch? En zeker de reden om een luxe theepakket online te kopen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel in Helmond.