Relatiegeschenk thee

Is als relatiegeschenk thee misschien een goed idee?

Als ondernemer moet je af en toe je klanten en relaties een relatiegeschenk geven. Vooral de feestdagen zijn hier een goede gelegenheid voor, om je klanten te bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Maar wat geef je als relatiegeschenk? Wil je wel eens iets anders geven dan het nogal saaie flesje wijn? Je relaties krijgen waarschijnlijk al voldoende wijn rond de feestdagen. Jij kunt je onderscheiden, door als relatiegeschenk thee te geven. Misschien dat je hier nog nooit bij stil had gestaan, maar thee is een zeer verrassend relatiegeschenk. Vooral als je kiest voor de bijzondere en duurzame theesoorten van SomeTea.

Waarom als relatiegeschenk thee kopen?

Meer dan ooit, worden er vandaag de dag hoge eisen aan een relatiegeschenk gesteld. Duurzaamheid is een erg belangrijk thema. Als ondernemer moet je laten zien dat je duurzaam bezig bent. Dit doe je door als relatiegeschenk thee te kopen van SomeTea. Onze thee voldoet aan de gestelde eisen. Wij hebben de theekristal ontwikkeld. Dit is letterlijk een kristal van theeblaadjes met de lekkerste honing van Nederland. Door het gebruik van theekristallen, ondersteun je de natuur en vooral ook de kwetsbare bijen. Jij zorgt er met je relatiegeschenk van theekristallen voor, dat bijen een onderdak hebben en voldoende bloemen bestuiven. Tevens garanderen wij jou dat onze thee op eerlijke wijze is geproduceerd. Zo krijgen de theeboeren voldoende voor hun thee en vindt er geen uitbuiting plaats.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een relatiegeschenk thee online kopen bij SomeTea

  Wil jij een duurzaam, eerlijk en origineel relatiegeschenk cadeau geven? Dan kun je als relatiegeschenk thee online kopen bij SomeTea. Onze theekristallen zijn een erg origineel cadeau en bovendien een volstrekt eerlijke en duurzame keuze. Uiteraard kun je online ook talloze andere theeproducten kopen, zoals onze losse thee, theezakjes of theeaccessoires. Overigens ben je ook altijd welkom in onze winkel in Helmond. Hier heb je voldoende keuze voor een relatiegeschenk en krijg je advies over hoe jij je thee relatiegeschenk kunt samenstellen.