Meer informatie over de smaak Pittig en Warm

De Vurige Passie van Pittige & Warme Theeën

Stap binnen in de wereld van SomeTea’s pittige en warme theeselectie. Hier komen de vurige tonen en de troostende warmte samen in een symfonie van smaak die zowel je lichaam als je geest prikkelt. Perfect voor die dagen waarop je behoefte hebt aan een beetje extra pit of een warme omhelzing in een kop.

Een levendige groene thee waarbij gember en kurkuma samenkomen, en je een kruidige boost geven met elke slok.

Lach en warm je ziel op met deze groene thee verrijkt met het pikante van gember.

Laat je meevoeren naar de drukke souks van Marrakech met deze verkwikkende muntthee.

Voel de vurige kracht van pittige kaneel die je zintuigen ontwaakt en je kracht geeft.

Geniet van de rijke smaak van thee verhoogd met de pikante toets van bergamot.

Een pittige zwarte thee die zowel elegantie als kracht uitstraalt

Zuiver je lichaam met de natuurlijke kracht van brandnetel en braambladeren, een blend die zowel warmte als welzijn biedt.

Warme hinten van Vanille en Rooibos in een heerlijke gekristalliseerde blend.

Over SomeTea

SomeTea is meer dan zomaar een theewinkel. Wij zijn een reisbestemming. Een plek waar je de wereld kunt ontdekken door je zintuigen te prikkelen met verfijnde blends en smaakexplosies. Pittige thee kopen was nog nooit zo’n avontuur. Of je nu verlangt naar de warme omhelzing van een rijke thee of de scherpe kick van een pittige blend, bij SomeTea vind je het allemaal. Duik in ons assortiment, vind je nieuwe favoriet en ontdek waarom we dé bestemming zijn voor thee-liefhebbers.

Haal hem

Dus, waar wacht je nog op? Kom de warmte voelen, proef de pit en beleef de magie van thee zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. SomeTea is er om je te begeleiden op dit smaakvolle avontuur. Proost op warme en pittige momenten!