Thee cadeaupakket

Een thee cadeaupakket is altijd leuk om te geven

Vraag jij je ook altijd af wat je iemand cadeau moet doen voor een verjaardag of een andere gelegenheid? Wil je als ondernemer een origineel relatiegeschenk cadeau doen in plaats van de gebruikelijke fles wijn? Dan is een thee cadeaupakket een erg leuk en origineel cadeau. Bovendien is een thee cadeaupakket ook een duurzaam cadeau waarmee je de natuur en de bijen ondersteunt. Een thee cadeaupakket van SomeTea bevat thee, maar niet alleen thee in de gebruikelijke vorm, zoals theezakjes of losse thee. Wij stoppen in onze cadeaupakketten theekristallen. Dit is een uniek concept, ontwikkeld door ons en een nieuwe manier van theezetten.

Waarom een thee cadeaupakket versturen?

Een thee cadeaupakket versturen is voor veel partijen gunstig. Ten eerste natuurlijk voor de ontvanger. Of je nu als particulier of zakelijk een thee cadeaupakket ontvangt, het is altijd leuk om een cadeau te ontvangen. Hiermee stimuleer je de gezondheid, want in thee zitten zeer gezonde en verse kruiden. Het kan zelfs de start zijn voor een gezondere leefstijl. Daarnaast help je ook de natuurlijk en vooral de bijen door een thee cadeaupakket te versturen van SomeTea. Wij gebruiken voor onze theekristallen namelijk Nederlandse honing. Door gebruik van een theekristal, krijgen 2 bijen in Nederland onderdak en worden 1200 bloemen bestoven. Daarnaast zijn theekristallen verhoudingsgewijs goedkoper dan theezakjes en losse thee en zorgen wij voor minder verpakkingsmaterialen voor al onze soorten thee.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een thee cadeaupakket sturen door SomeTea

  Wil jij een thee cadeaupakket sturen aan iemand? Iedere gelegenheid is geschikt voor het cadeau doen van een thee cadeaupakket. Laat een thee cadeaupakket sturen door SomeTea. Kies in onze webshop het gewenste thee cadeaupakket, met bepaalde soorten thee en/of met diverse theeaccessoires en laat dit door ons naar het betreffende adres sturen. Hiermee zorg je voor een enorme verrassing bij de ontvanger(s). Ben je in de buurt van Helmond? Kom dan een langs in onze fysieke winkel, waar je onze thee cadeaupakketten kunt bekijken en samenstellen.