Thee relatiegeschenk

Thee als relatiegeschenk is origineel en modern

Als bedrijf is het noodzakelijk om af en toe aan je klanten, relaties en het personeel te laten weten hoezeer je de samenwerking waardeert. Doorgaans gebeurt dit door middel van een relatiegeschenk. Natuurlijk wil je een zo origineel mogelijk relatiegeschenk geven. Je wilt je onderscheiden van de concurrentie en een origineel relatiegeschenk kan hierbij helpen. Geef daarom eens in plaats van de standaard fles wijn, een thee relatiegeschenk. In de huidige tijd waar veel aandacht is voor een gezonder en duurzamer leven, kun je uitstekend een thee relatiegeschenk geven. Thee is lekker en gezond, er is veel keuze en de thee van SomeTea is bovendien eerlijk en duurzaam samengesteld.

Welke soort thee relatiegeschenk kopen?

Bij een relatiegeschenk is het lang altijd niet belangrijk wat je geeft, maar de geste wordt erg gewaardeerd. Een thee relatiegeschenk kopen is altijd een nuttig cadeau dat goed gebruikt kan worden. Wil je een thee relatiegeschenk kopen van SomeTea? Bij ons heb je keuze uit vele bijzondere of exotische theesmaken. Je kunt thee kopen in de vorm van theezakjes en ook losse thee is een erg populair relatiegeschenk. Maar wij kunnen er ook voor zorgen dat je met een thee relatiegeschenk verrassend uit de hoek komt. Wij zijn namelijk de innovators van het thee kristal. Ongetwijfeld zullen er niet veel bedrijven zijn die kristallen, weliswaar van thee, als relatiegeschenk cadeau doen.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een thee relatiegeschenk online kopen bij SomeTea

  Voor een thee relatiegeschenk hoef je helemaal niet meer de deur uit. In de webshop van SomeTea kun je een thee relatiegeschenk online kopen. Je rekent veilig af en wij sturen je bestelling snel naar jouw relaties of medewerkers. Bovendien heb je in onze webshop veel keuze uit verschillende soorten thee relatiegeschenken. Zo kun je naast bepaalde theesoorten, ook kiezen uit diverse thee accessoires, zoals een theezeef, theepot of theeglazen. Je kunt je relatiegeschenk zo veel uitbreiden als jij wenst. De kleinere relatiegeschenken kunnen wij per brievenbuspost verzenden, zodat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Wil je meer weten over onze thee relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op.