Theepakket brievenbus

Een handig en praktisch theepakket in de brievenbus

Thee is wordt wereldwijd gedronken. Niet alleen omdat het lekker is, ook omdat thee gezond is. Er zijn talloze theesmaken te verkrijgen en sommige theesoorten bevatten geneeskrachtige kruiden. Thee past daarom ook prima in een gezonde leefstijl of in een dieet. Wil jij iemand stimuleren om gezond te leven? Of wil je gewoon een origineel cadeau geven? Denk dan eens aan een theepakket voor in de brievenbus. Het concept is simpel: de ontvanger krijgt een pakket met thee in de brievenbus en hoeft dus niet voor een pakketje thuis te blijven. Jij als schenker weet zeker dat het theepakket altijd aankomt.

Het voordeel van een theepakket voor in de brievenbus versturen

Een groot voordeel van een theepakket voor in de brieven versturen, is dat je hiermee veel mensen tegelijk kunt bereiken. Daarom is een theepakket schenken ideaal als je werkgever bent en bijvoorbeeld je thuiswerkende medewerkers van een origineel en vooral ook gezond cadeau wilt voorzien. Een theepakket past altijd in de brievenbus, de ontvangers hoeven hiervoor niet thuis te zijn. Het pakket kan afhankelijk van je wensen, bestaan uit verschillende theesoorten. Thee in theezakjes, als losse thee of in de door ons ontwikkelde theekristallen. Deze theekristallen zijn klompjes thee met heerlijke A-kwaliteit Nederlandse honing en verkrijgbaar in diverse smaken. Met dit theepakket ondersteun je ook nog eens de Nederlandse bijen en bloemen.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een theepakket in de brievenbus sturen door SomeTea

  Als ontwikkelaar van de theekristal, zijn we bij SomeTea trots op het feit dat wij niet alleen een originele theemethode gevonden hebben, ook een zeer duurzame en natuurvriendelijke methode. Mede doordat wij honing van BeeLife voor onze gekristalliseerde thee gebruiken, worden vele bijen en de natuur in Nederland ondersteund. Jij draagt hierbij ook je steentje aan bij, door een theepakket in de brievenbus te laten sturen. Wie jij ook wilt verrassen, wij zorgen ervoor dat de ontvanger zijn/haar theepakket netjes in de brievenbus geleverd krijgt.