Theepakket cadeau

Geef eens een theepakket cadeau

Een verjaardag, een jubileum, bruiloft of voor welke gelegenheid ook, je moet af en toe een cadeau geven. Een veel gestelde vraag is dan ook: ´wat je moet geven?´ Natuurlijk wil je wel eens wat originelers geven dan de gevulde envelop, het flesje wijn of doosje bonbons. Geef daarom eens een theepakket cadeau. Een theepakket bestaat uiteraard uit thee, maar kan ook bestaan uit thee accessoires, zoals een theepot, theeglazen of wat lekkers voor bij de thee. Met een theepakket als cadeau, weet je zeker dat je leuke reacties krijgt. Bovendien is een theepakket ook een duurzaam cadeau, iets waar steeds vaker op gelet wordt.

Zakelijk een theepakket als cadeau versturen

Niet alleen voor feesten en jubilea is een theepakket een origineel cadeau. Als je als ondernemer op zoek bent naar een origineel cadeau, dan kun je een theepakket als cadeau versturen. Het is zeker een onderscheidend cadeau, omdat thee niet zo heel vaak gegeven wordt. Zo weet je in ieder geval zeker dat jouw bedrijfsnaam onthouden wordt. Er zit dus ook een stukje slimme marketing achter. Maar een theepakket wordt nog origineler, bij het zien van de inhoud. Zo heeft SomeTea de theekristal ontwikkeld. De theekristal bestaat uit theeblaadjes met heerlijke lokale honing, die gezamenlijk de theekristal vormen. Theekristallen zijn verkrijgbaar in diverse originele en authentieke smaken en volledig duurzaam samengesteld.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een theepakket als cadeau sturen via SomeTea

  Theekristallen in een theepakket als cadeau sturen, is erg origineel en altijd leuk om te krijgen. Wil je een theepakket als relatiegeschenk geven of je medewerkers een cadeautje voor het thuiswerken? Geef dan de adressen door, dan sturen wij je relaties of medewerkers rechtstreeks hun theepakket. Onze theepakketten zijn online in de webshop te bestellen, maar het is ook mogelijk om onze winkel in Helmond te bezoeken. Wil je meer weten over het samenstellen van een theepakket? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag wat de vele mogelijkheden zijn.