Theepakket

Een theepakket voor jezelf of iemand anders?

Het drinken van thee heeft talloze voordelen. Thee drinken is gezond, het is lekker, er is voldoende keuze uit smaken en het is betaalbaar. Als je nog geen theedrinker bent, probeer dan eens een bijzondere smaak die jou lekker lijkt. Je zult er geen spijt van krijgen. Als je al een gezondere leefstijl of een dieet overweegt, dan past thee hier uitstekend in. Probeer thee uit door aanschaf van een theepakket. Een theepakket is niet alleen leuk voor jezelf, je kunt ook iemand anders verrassen met een theepakket.

Een verrassend, eerlijk en gezond theepakket kopen

Een theepakket kopen doe je niet alleen voor jezelf. Uiteraard kun je een theepakket kopen als cadeau, maar ook voor jezelf biedt het theepakket voldoende om samen met anderen thee te drinken. Verrassend is het dat thee tegenwoordig niet enkel meer uit theezakjes of losse thee hoeft te bestaan. Koop je een theepakket van SomeTea, dan vind je hierin theekristallen. De theekristal hebben wij ontwikkeld en bestaat uit gedroogde theekruiden met heerlijke Hollandse honing. Door de theekristal in heet water te leggen, krijg je gemakkelijk een halve liter thee. Wij hebben theekristallen in verschillende smaken. Wist je dat je bij aanschaf van onze theekristallen ook de bijen helpt? Bij iedere verkochte theekristal krijgen 2 bijen onderdak en worden er 1200 bloemen bestoven. 

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een theepakket online kopen bij SomeTea

  Of je nu iemand anders wilt verrassen of omdat je zelf van een heerlijk kop thee wilt genieten, je kunt een theepakket online kopen in de webshop van SomeTea. Probeer ook eens de verschillende theesmaken die wij aanbieden als theekristal. Je geniet hiermee van onze heerlijke kruidige en gezonde thee, in combinatie met de beste honing van Nederland. Wanneer je in de buurt van Helmond bent, dan ben je uiteraard van harte welkom in onze theewinkel. Ook hier maak je gemakkelijk een keuze uit één van onze theepakketten en anders geven wij je graag advies.