Vers theepakket

Kies voor gezond met een vers theepakket

Ben jij een liefhebber van thee of wil je misschien de verschillende theesoorten ontdekken? Naast koffie, wordt ook thee wereldwijd gedronken en zijn er vele soorten samenstellingen van thee. Thee is verkrijgbaar als losse thee of in de veelgebruikte theezakjes. Daarnaast heeft SomeTea een nieuwe theemethode ontwikkeld, namelijk de theekristal. Een theekristal bestaat uit gedroogde, maar verse theeblaadjes en verwerkt in een klompje A-kwaliteit honing. Zo ontstaat er een kristal die je heel gemakkelijk gebruikt. De theekristal is verser en een leuke manier om cadeau te geven. Daarom zijn theekristallen ook in onze vers theepakket verwerkt.

Waarom een vers theepakket kopen?

Hoe verser de thee is, des te meer van de smaak behouden blijft. Dit proef je zeker tijdens het drinken van je thee terug. Daarom raden wij ook onze theekristallen aan. SomeTea theekristallen zijn verkrijgbaar in diverse smaken. Denk aan China Jasmin, Flower Power, Belgium Caramel en Sterrenstof. Wij hebben iedere smaak zeer zorgvuldig samengesteld. De thee bestaat uit verse theeblaadjes en voor de kristallisering gebruiken wij de heerlijke honing van BeeLife. Dit is absoluut de beste honing van Nederland, waardoor de thee heerlijk smaakt. Bovendien steun je met onze theekristallen automatisch de natuur en de bijen.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een vers theepakket online kopen in de webshop van SomeTea

  Wil jijzelf een vers theepakket proberen? Of ben je op zoek naar een origineel en vooral ook gezond en duurzaam cadeau? Een vers theepakket is altijd een erg leuk cadeau voor zowel de theedrinkers als diegenen die zelden thee drinken. Een vers theepakket met onze theekristallen, kan voor veel mensen een hernieuwbare kennismaking met thee zijn. Een vers theepakket online kopen kan in de webshop van SomeTea. Natuurlijk mag je als je in de buurt van Helmond bent ook langskomen in onze winkel. Wij kunnen je hier alles vertellen over onze theekristallen en je mag verschillende smaken proeven.