Verse thee cadeaupakket

Geef een verse thee cadeaupakket als geschenk

Een kopje verse thee is een heerlijk moment om de dag te beginnen en is tevens erg gezond. Ben jij een theeliefhebber of ken jij iemand die van theedrinken houdt? Een verse thee cadeaupakket van SomeTea is dan een zeer origineel, gezond en duurzaam cadeau. Wat maakt onze verse thee cadeaupakket zo origineel en bijzonder? Dit is de aanwezigheid in het pakket van de nieuwste innovatie op theegebied, namelijk de theekristal. Wij hebben de theekristal ontwikkeld als een nieuw methode om thee te zetten. Deze gekristalliseerde thee bestaat uit verse thee en honing, die in combinatie met heet water tot een heerlijke thee mengt.

Een verse thee cadeaupakket versturen is duurzaam

Steeds vaker wordt er bij het cadeaus geven gelet of het cadeau duurzaam is of op duurzame wijze is ontwikkeld. Dit geldt helemaal als je als ondernemer relatiegeschenken wilt versturen. Je ontkomt er tegenwoordig niet aan om op duurzaamheid te letten. Door een verse thee cadeaupakket te versturen, hoef jij je hierover geen zorgen meer te maken. Sterker nog, als ondernemer maak je een statement met de duurzame thee cadeaupakketten van SomeTea. Onze theepakketten zijn geheel op duurzame wijze ontwikkeld. Iedere theekristal die in het pakket zit, draagt bij aan het onderdak van 2 bijen in Nederland en het bestuiven van 1200 bloemen. Draag jij de natuur een warm hart toe? Dan is een verse thee cadeaupakket versturen een heel vanzelfsprekend cadeau.

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Een verse thee cadeaupakket sturen door SomeTea

  Een verse thee cadeaupakket sturen kan heel gemakkelijk bij SomeTea. Bij ons kies je uit verschillende soorten thee cadeaupakketten. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een thee cadeaupakket die door de brievenbus past, zodat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. In al onze cadeaupakketten zitten uiteraard onze gekristalliseerde thee, maar wij verkopen ook losse thee en theezakjes in vele smaken. Bekijk ons assortiment in onze webshop of kom langs in onze winkel in Helmond. Hier stellen wij je in de gelegenheid om onze theesmaken te proeven.