Zelf ijsthee maken

Wil jij zelf ijsthee maken?

Op warme dagen is er niets zo lekker en verfrissend om te drinken als ijsthee. IJsthee is niet meer dan (ijs)koude thee. Helaas is de originele vorm van ijsthee behoorlijk gecommercialiseerd. Mensen denken dat ze kant-en-klare flessen met ijsthee in de supermarkt kopen, maar echte originele thee is het natuurlijk niet. Echte ijsthee hoef je ook helemaal niet voor vele euro´s in de supermarkt te kopen, om vervolgens allerlei kunstmatige stoffen binnen te krijgen. Zelf ijsthee maken is helemaal niet zo moeilijk. Vaak ook nog eens goedkoper. Ja, je moet natuurlijk wel even wat geduld hebben. De thee moet voor je het kunt drinken, afkoelen in de koelkast. Maar je hebt dan wel originele ijsthee in de smaken die jij wilt en zonder allerlei kunstmatige stoffen.

Welke soorten ijsthee zelf maken?

IJsthee zelf maken is helemaal niet moeilijk en al helemaal niet met de ijstheesoorten van SomeTea. Bij ons kies je altijd uit originele smaken ijsthee. Denk aan groene ijsthee appel citroen, witte ijsthee grapefruit cranberry of zwarte ijsthee aardbei citroen. Vergelijk je dit met de kant-en-klaar flessen ijsthee van de supermarkt, dan proef je pas wat echte ijsthee is. Bovendien haal je uit onze soorten ijsthee tientallen koppen. Iets wat je nooit lukt bij een fles ijsthee uit de supermarkt. Veel voordeliger dus. Bovendien vind je bij ons de lekkerste smaken en is je ijsthee ook echt op en top gezond en duurzaam geproduceerd. 

Kom proeven in onze winkel

Tussen 10.00 en 17.00 ben je van harte welkom om als eerste een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel met een nieuw, uitgebreid assortiment.

Elzas passage 17-19
5701 RE Helmond

Relatiegeschenken zijn te personaliseren en we helpen u graag aan passend en vrijblijvend advies.

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer:

  Bericht: *

  Zelf verse ijsthee maken met behulp van SomeTea

  Wil jij zelf verse ijsthee maken? Met de ijsthee van SomeTea gaat je dit zeker lukken en geniet je van de heerlijke smaken die wij verkopen. Verse ijsthee kopen kan heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Bovendien vind je in onze webshop diverse recepten om zelf verse ijsthee te maken. Wij geven je de beste tips hoe je ijsthee maakt en met extra´s om nog beter op smaak te krijgen. Wil je onze theesoorten eens komen proeven? Je bent altijd welkom in onze winkel in Helmond. Ook hier kunnen wij je van de beste adviezen voorzien om lekkere ijsthee te maken. Toch nog een vraag? Neem contact op.